Luna noua in Fecioara, 27 august 2022 – pentru fiecare semn

Iata cum se manifesta Luna Noua in Fecioara in functie de semnul Ascendentului, Soarelui sau Lunii (in cazul celor nascuti noaptea).

Berbec/ Luna noua in casa VI natala– inceputuri si planuri noi legate de munca si relatia cu colegii, rutina zilnica, alimentatie corecta, stres si odihna, de toate detaliile care va fac particulari si va asigura o buna functionare, cu efecte in familie, in casa sau in plan emotional. Acestea pot fi sursa unor discutii aprinse cu fratii sau cunoscutii, pot activa un drum la scurta distanta, va pot face sa urmati un curs de scurta durata sau sa faceti o cercetare in media. Puteti petrece mai mult timp cu persoana iubita, poate sunteti mai afectuosi cu copiii sau poate va veti gasi un hobby legat de artele frumoase. Moment bun pentru a face o curatenie generala sau pentru a va dezbara de tot ce nu va face sa va simtiti bine fizic si psihic. Discutiile cu partenerii vostri in legatura cu treburile zilnice ar putea fi amanate cateva zile, daca deocamdata sunt prea aprinse si nu aduc solutii constructive. Pentru cinci luni Uranus retrogradeaza la voi in casa valorilor, ar putea aparea cheltuieli neasteptate sau datorii de care ati uitat, partea pozitiva este ca pot aparea si sume care nu v-au fost platite la timp si ca veti scoate la iveala talente care sa va ajute sa restabiliti echilibrul financiar, inclusiv sa reganditi relatia cu veniturile voastre.

Taur/ Luna noua in casa V natalainceputuri si planuri noi legate de creativitate, iubire romantica, copii, hobbyuri si proiecte artistice, felul in care va distrati si va petreceti timpul liber, care se vor exprima prin comunicare, drumuri scurte sau relationand cu cunoscutii vostri. Afacerile speculative sunt favorizate, sunteti tentati sa riscati si asta va poate tensiona relatia cu veniturile voastre, cu increderea de sine. Pot aparea volatilitate, tensiuni, responsabilitati si incertitudine, dar si nevoia de stabilitate, siguranta si autonomie legate de cariera si familie care sa va influenteze propria identitate. Venus, guvernatoarea voastra, este in locul potrivit sa va sprijine sa va infrumusetati casa, doar ca situatii exterioare amana decoamdata acest demers. Pentru cinci luni Uranus retrogradeaza la voi pe casa identitatii, dandu-va ocazia sa scoateti la iveala parti surprinzatoare si neobisnuite ale personalitatii voastre, parti care va fac mai puternici.

Gemeni/ Luna noua in casa IV natalainceputuri si intentii legate de siguranta in familie, curatenie in casa, analiza copilariei, reparatii in locuinta, linistea voastra emotionala cu influente asupra valorilor voastre, materiale sau spirituale. Marte aduce energia de a actiona, curajul, dramatismul, imboldul, poate si un pic de impulsivitate legat de familie si casa, ceea ce ar putea produce tensiune in zona casnica. Pentru cinci luni Uranus retrogradeaza, cu indemnul de a descoperi resorturi interioare nebanuite care poate au un impact asupra comunicarii si relatiei cu cunoscutii vostri. Este un moment bun pentru a calatori, chiar si virtual, si invata ceva legat de principiile voastre de viata, altfel micile calatorii nu par sa fie favorizate. Uranus va poate da si imboldul interior de a va inscrie la o forma de invatamant.

Rac/ Luna noua in casa III natala – inceputuri si intentii legate de comunicare, tranzactii, media, frati, surori si cunostiinte, mici drumuri, cursuri scurte sau invatamant primar, in relatie cu identitatea voastra. Interesul poate fi pe justetea, claritatea si precizia in felul in care comunicati, verbal sau in scris. Marte da un fel de a comunica energic, aprins, putin informal, va poate stimula gandirea, imaginatia, visele si va poate da impulsul si curajul interior de a transforma gandul in actiune, de a face cateva drumuri, de a face o vizita cunoscutilor sau parintilor sau de a va inscrie la un curs. Scoate la suprafata si lucruri pe care le-ati ascuns de voi insiva, pe care le-ati evitat sau blocat, cu care nu v-ati confruntat direct. Puteti avea vise puternice. Cineva din trecut, din copilarie, familie sau de la un fost loc de munca, poate reveni in viata voastra. Pentru cinci luni Uranus retrogradeaza pe casa grupurilor, dandu-va ocazia sa reintalniti prieteni, mentori sau sustinatori de acum aproximativ patru ani sau sa va readuceti aminte de idealurile sau planurile voastre de viitor din acea perioada, de felul in care ati crescut, v-ati dezvoltat in planul valorilor voastre materiale si spirituale.

Leu/ Luna noua in casa II natala– inceputuri si intentii legate de siguranta veniturilor voastre si justa lor utilizare, incredere de sine,talente, valoare si incredere personala. Moment de a “recolta” si planifica belsugul, de a lucra pe increderea de sine si de a constientiza toate talentele de care dispuneti si de a le valorifica cu disciplina, precautie, eficienta si moderatie. Marte va da energia sau curajul de a actiona in grupul de prieteni, sa intalniti un mentor sau binefacator, sa va faceti planuri de viitor sau sa deveniti leader de grup. Insa nu fortati nota. In relatiile voastre pot aparea stari de volatilitate, tensiuni si incertitudine, dar si nevoia de stabilitate si siguranta pe de o parte si autonomie pe de alta parte. Pentru cinci luni Uranus retrogradeaza pe casa carierei si imaginii sociale, aducand proiecte mai vechi in lumina, persoane din trecut (seniori, cu o pozitie sociala inalta sau din administratie) cu care acum puteti colabora.

Fecioara/ Luna noua in casa I natala – inceputuri si intentii legate de identitate, personalitate, corp fizic si sanatate. Este momentul vostru, dragi Fecioare. de a va pune in lumina personalitatea, poate printr-o noua coafura, o garderoba noua sau pur si simplu prin asocieri vestimentare originale, pentru ca Marte va da acum curajul si impulsul sa iesiti in public cu ceva al vostru, o expresie a propriei identitati si sa vi se recunoasca propriile merite. Pot aparea conflicte cu superiorii vostri. Puteti incepe un proiect legat de cariera, un job nou sau pe cont propriu. Pentru cinci luni Uranus retrogradeaza pe casa calatoriilor si a filosofiei, asa ca e posibil sa faceti concediul visat acum multi ani de zile, sa tipariti cartea pe care ati inceput sa o scrieti acum cativa ani sau sa va schimbati filosofia de viata, punand la baza acesteia sanatatea voastra fizica si psihica, binele vostru de zi cu zi.

Balanta/ Luna noua in casa XII natala – La voi e momentul unor intelegeri profunde si delicate legate de divinitate, subconstient, vise, teama de abandon sau de a fi singur, cu influenta asupra imaginii sociale sau carierei. Poate simtiti nevoia de a va retrage momentan in singuratate sau sa vizitati un loc incarcat de spiritualitate, intrucat Marte va da curajul si impulsul de a calatori undeva departe sau intr-un loc pe care nu l-ati mai vazut, care sa imbine spiritualitatea cu filosofia si nevoia de retragere temporara din agitatia cotidiana cu cea de a intelege mai bine viata. Marte va poate provoca si sa va schimbati principiile de viata. Guvernatorul vostru, Venus va da sansa de a va gandi la viitorul unei relatii, desi pare ca acum nu sunteti inclinati sa riscati si sa va aventurati in relatii pasagere. Pentru cinci luni Uranus retrogradeaza si readuce in viata oameni foarte apropiati de acum cativa ani care va provoaca sa va ganditi la iubirea primita vs iubirea daruita, relatia cu copiii, idealurile si planurile de viitor de atunci si sa observati cum ati evoluat de atunci prin prisma valorilor impartasite cu altii.

Scorpion/ Luna noua in casa XI natala – Este momentul socializarii, poate in alte grupuri decat cele de pana acum, poate cu noi prieteni sau noi mentori si sustinatori, in legatura cu chestiuni legate de principiile voastre de viata. Sau poate plecati cu grupul de prieteni intr-o calatorie hotarata spontan. Marte, guvernatorul vostru, va da curajul si imboldul de a gestiona valorile puse in comun cu ceilalti, de a intelege ce nevoi emotionale aveti, de a scoate la suprafata fricile, tensiunile emotionale si de a va elibera de ele, pentru a va putea urma visele si de a va face planuri de viitor. Pentru cinci luni Uranus retrogradeaza si va aduce parteneri de acum cativa ani sau contracte incepute mai demult, cu scopul de a va echilibra tensiunile dintre nevoia de siguranta, viata emotionala, familie si cariera.

Sagetator/ Luna noua in casa X natala – inceputuri si planuri noi legate de cariera si imagine publica, succes si ambitii, legate de capacitatea de a gestiona proiecte cu altii. Marte aduce tensiuni cu partenerii vostri care sunt poate nemultumiti de aceste schimbari sau ar vrea mai multa atentie. Tensiunea pe care o aduce Marte poate fi folosita ca un impuls, ca pe o doza de curaj pentru a intalni oameni cu pozitie inalta in ierarhia sociala sau de a va schimba imaginea in societate. Pentru cinci luni Uranus retrogradeaza si va aduce schimbari la locul de munca, un alt job sau noi proiecte, care vor cere de la voi o ajustare a felului in care comunicati, poate noi cursuri sau calatorii in interes de serviciu. Sau se produce o schimbare brusca a atitudinii voastre fata de munca, colegi, rutina zilnica, obiceiuri care va ajuta sa va mentineti starea de bine.

Capricorn/ Luna noua in casa IX natala inceputuri si planuri noi legate de strainatate si calatorii lungi, in zone exotice sau incarcate cu spiritualitate, lege, invatamant superior, in legatura cu partenerii vostri. Marte va poate insa dinamiza sau tensiona sectorul muncii de zi cu zi si al obligatiilor fata de ceilalti, asa ca devine mai dificil sa va aventurati intr-o vacanta. Pentru cinci luni Uranus retrogradeaza si va aduce o atitudine noua fata de iubire si copii, timp liber si hobbyuri, din perspectiva valorilor voastre materiale sau spirituale si a celor impartasite cu ceilalti, care trebuie gestionate rational si planificat, fara chletuieli sau pierderi nejustificate.

Varsator/ Luna noua in casa VIII natala – inceputuri si planuri noi legate de ceea ce puneti in comun cu celalalt (bunuri, valori, intimitate, emotii), frici, in legatura cu munca de zi cu zi, sanatatea si obligatiile voastre. Marte aduce tensiuni din perspectiva copiilor, a persoanei iubite sau din perspectiva timpului vostru liber. Cu Saturn si Uranus, guvernatorii vostri, in relatie cu Venus, e posibil sa fiti pentru cateva luni intr-o schimbare psihologica, familiala sau locativa care sa va puna in acord pe voi insiva cu partenerul vostru. De exemplu sa va mutati intr-o casa noua pe neasteptate, ceea ce necesita un efort de planificare, fizic sau de adaptare emotionala la o situatie noua. Poate aveti brusc o revelatie legata de ce inseamna pentru voi confortul si siguranta emotionala in caminul si familia voastra. Sau sa va schimbati atitudinea fata de o relatie care devine brusc “electrica”, dar cu sanse mici, deocamdata, de a prinde radacini.

Pesti/ Luna noua in casa VII natala – inceputuri si planuri noi legate de parteneriate, de viata sau de business, ce au legatura cu copiii, persoana iubita, timpul liber sau riscul. Marte tensioneaza aceste relatii sau planuri noi din perspectiva sigurantei emotionale, a familiei si casei. Puteti pune presiune pe membrii familiei sau deveniti voi insiva activi in spatiul de locuit. O legatura romantica din trecut se poate pune brusc in discutie intr-o conversatie informala. Fie ca e o relatie din trecut sau noua, Saturn poate aduce inhibitii, melancolie, tendinta de a va izola, frica de abandon, chestiuni legate de un trecut inca activ sau va readuce aminte situatii similare care au avut rolul sa va invete ceva, fie ca acum stiti sau nu sa gestionati aceste momente. Pentru cinci luni Uranus retrogradeaza si va aduce schimbari de atitudine in felul in care comunicati, noi cursuri si prieteni, poate unii pe care nu i-ati mai vazut de cativa ani, carora le puteti face brusc o vizita sau care va contacteaza pe neasteptate.

Sper sa va fie de folos aceste randuri de Luna Noua si sa va folositi rabdarea, spiritul analitic si rational pentru a va face viata mai buna. Pe data viitoare,

Diana Andrei

One thought on “Luna noua in Fecioara, 27 august 2022 – pentru fiecare semn

Leave a comment